Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

'Allemaal Digitaal' gaat deze maand van start

Met ‘Allemaal digitaal’ presenteren de Bibliotheek aan de Vliet en SeniorWeb aan de Vliet het aanbod voor de periode augustus tot december 2019. De folder met het complete cursusaanbod ligt klaar in de bibliotheek.

Lees meer...

Werk aan jezelf met workshops van Indigo Preventie

,,Iedereen heeft weleens een periode waarin het niet zo lekker gaat. Vaak komt u daar zelf wel weer uit. Maar als uw klachten niet verdwijnen of zelfs groter worden, is het belangrijk om uw problemen aan te pakken en hulp te zoeken”, aldus Jaap van Buren van Bibliotheek aan de Vliet.,,Indigo Preventie uit Den Haag biedt bij de bibliotheek in Voorburg gratis workshops aan om te voorkomen dat uw klachten verergeren en om (meer) grip op uw leven te krijgen.”

Lees meer...

Drie weekeinden Kunst in huis en tuin

Onder het motto ‘Kunst in huis en tuin, zomer 2019′ is er de komende weken veel te zien aan het Oosteinde 111 in Voorburg. Het betreft beelden en schilderijen van vijf kunstenaars die drie achtereenvolgende weekeinden tentoongesteld worden. Dat gebeurt op 24 en 25 augustus, 31 augustus en 1 september en op 7 en 8 september, steeds van 14.00 tot 17.00 uur.

Lees meer...

Week van de Alfabetisering met café en lunch

Begin september  is het weer tijd voor de Week van de Alfabetisering. Dit jaar is er in Leidschendam een feestelijk Taalcafé gepland op dinsdag 10 september. In Voorburg is er een voorleeslunch over Taal  op donderdag 12 september. Deelname is gratis. Aanmelden is niet noodzakelijk.

Lees meer...

Creatief- sport- en cultuurdagen voor 55 plussers

Sport en Welzijn organiseert samen met Westvliet Family Sports & Health club op de donderdagen  vijf september, drie oktober, zeven november en vijf december de creActief Sport en Cultuur 55+ dagen. Die worden gehouden bij de sportclub aan de Westvlietweg 55 in Den Haag. De dagen zijn eigenlijk ochtenden en duren  van 09.00 tot 12.00 uur.

Lees meer...

Drumschool en Ludens werken samen tijdens Vlietdagen

Drumschool Voorburg en Theater Ludens gaan weer samenwerken tijdens de Vlietdagen.

Lees meer...