Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Pubquiz voor KiKa in Het Veur Theater

Medewerkster Wies van Het Veur Theater doet in november dit jaar mee aan de marathon van New York voor het goede doel! Wies gaat de marathon rennen voor het Kika Fonds. Kika is een Nederlandse stichting die geld inzamelt voor onderzoek naar kinderkanker.

Het Veur Theater helpt graag mee en organiseert met Wies voor het Kika Fonds een speciale Pubquiz. Schrijf je nu in en doe mee met de Kika Pubquiz in Het Veur theater! De gehele opbrengst aan entreegelden is voor KiKa! 

Onder de bezielende en onbezoldigde leiding van Pubquizmaster Chris Piguillet zullen de hersens gekraakt gaan worden!

Er is slechts plaats voor maximaal 18 teams (je stelt zelf een team samen van minimaal 4 en maximaal 6 personen), dus meld jouw team snel aan! Er zijn verschillende prijzen beschikbaar gesteld door lokale bedrijven.

Het programma

Het programma van een Pubquiz ziet er als volgt uit:
De quizmaster legt het verloop van de Pubquiz uit aan de deelnemers.
Hierna gaat de Pubquiz van start, en worden de vragen in rondes van 10 (open) vragen op de deelnemers afgevuurd. Zij overleggen met de rest van de teamleden en schrijven dan – hopelijk – het juiste antwoord op het antwoordvel. De vragen worden niet alleen gesteld door de quizmaster, maar komen ook in de vorm van fotorondes (“van wie is deze baard?” of “hoe heet dit dier?”) en muziekrondes (“wat is de titel van deze hit?” of “hoe heet deze meidenband”?). Tussen de vragenrondes door wordt er geregeld een rondje ‘Petje op/Petje af” gespeeld waarmee ook prijsjes en punten verdiend kunnen worden!

Na elke ronde worden de formulieren verzameld en nagekeken, en worden juiste antwoorden beloond met punten. Het team dat na acht rondes de meeste punten heeft verzameld mag zich Pubquizkampioen noemen en de prijzen in ontvangst nemen.

Deze pubquiz vindt plaats op vrijdag 21 juni om 20:00 in Het Veur Theater. Teams kunnen een tafel reserveren via www.hetveurtheater.nl.