Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Zomerleeskaart bij In de Wolken

Inmiddels een traditie, de Zomerleeskaart van In de Wolken in samenwerking met Sanne van jufsanne.com! Het is belangrijk dat kinderen ook tijdens de lange zomervakantie hun leesniveau op peil houden.

Gebruik hiervoor de Zomerleeskaart en maak van lezen een feestje! Na het voltooien van een kwartier lezen mag je een zeepbel kleuren. Je volle kaart lever je in bij Kinderboekwinkel In de Wolken en zo maak je kans op een In de Wolken kadobon t.w.v. €15,-. 

Lees meer...

Nu aanmelden om te schilderen met Rembrandt

Schilderen met Rembrandt. Het kan zaterdag 6 juli bij de molens in Leidschendam en Voorburg. Dan wordt de Molendag Leidschendam-Voorburg gehouden.

Deze staat helemaal in het teken van ‘de zoon van de molenaar’, ofwel Rembrandt van Rijn. Wie zelfstandig de kwast ter hand wil nemen is van harte welkom. Er zijn ook workshops voor kunstenaars in de dop. Fotograferen is eveneens mogelijk. 

Lees meer...

Burendag dit jaar op 28 september - inschrijving is geopend

Het lijkt ver weg, maar wie iets wil organiseren moet nu in actie komen. Op zaterdag 28 september is het weer Burendag.

Vier het samen met uw buurt? Meld de activiteit aan op www.burendag.nl en ontvang een Burendag-pakket.

Lees meer...

Drumfanfare Forum Hadriani wordt Show- & Marchingband

Sinds Forum Hadriani tijdens het jaarconcert van 30 maart jl. volledig in het nieuw is gestoken, heeft de Drumfanfare van deze muziekvereniging ook de nieuwe show The Legacy of Music mogen presenteren.

De première vond plaats tijdens de taptoe in Noordwijk op 13 april jl. En hier stopt de ontwikkeling niet. Het repertoire is dermate verfrist en verbreed, dat een nieuwe naam niet kan ontbreken. 

Lees meer...

Nacht van de Vluchteling

In het holst van de nacht lopen duizenden deelnemers een 40 kilometer lange sponsorloop in verschillende provincies van het land.

Er is een route van Rotterdam naar Den Haag, van Nijmegen naar Arnhem, van Utrecht naar Amersfoort en van Amsterdam naar Haarlem. Het is een bijzondere ervaring.

Het startschot klinkt om precies 00:00 uur middernacht. Op zaterdag 15 juni zijn er op de vooravond ook routes van 10 en 20 kilometer in Rotterdam en Amsterdam.

Lees meer...

Dag van het Kasteel in Voorburg

Tweede Pinksterdag: Dag van het Kasteel

Op Tweede Pinksterdag, maandag 10 juni 2019, vindt de 12e editie van de Dag van het Kasteel plaats. 19 kastelen, landgoederen en buitenplaatsen in de provincie Zuid-Holland openen dan met een feestelijk activiteitenprogramma hun deuren voor het publiek. Bezoekers kunnen deelnemen aan rondleidingen, demonstraties van oude ambachten bijwonen, genieten van concerten en nog veel meer. Iedere deelnemende locatie heeft een uniek programma. Zie voor het volledige overzicht www.dagvanhetkasteel.nl

Lees meer...