Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Publiek kan stemmen voor publieksprijs Dichter op Hofwijck

Voor de zevende keer organiseert Huygens’ Hofwijck de dichtwedstrijd ‘Dichter op Hofwijck’. De inzendtermijn is op 15 januari gesloten, waarna de jury zich  over inzendingen heeft gebogen. 

De twintig mooiste gedichten voor de shortlist zijn nu bekend. Deze is te lezen op de website van Huygens’ Hofwijck.

De jury kiest een eerste, tweede en derde prijs, terwijl iedereen kan meedoen aan het bepalen van de winnaar van de publieksprijs.  Ieder gedicht is genummerd, en men kan stemmen door een email te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  met het nummer van het gedicht naar keuze.

Er kan worden gestemd tot en met 31 januari.

De winnaars zullen door juryvoorzitter Ad Leerintveld worden bekendgemaakt tijdens een feestelijke poëzieavond, omlijst door korte lezingen en muziek, op Huygens’ Hofwijck op dinsdag 5 februari. Aanmelden daarvoor kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  De toegang bedraagt € 10, leden van de Vereniging Hofwijck € 5, inclusief een drankje achteraf.  Dichter op Hofwijck sluit ieder jaar qua thema aan bij de landelijke Poëzieweek. Dat thema is ditmaal ‘Vrijheid’, het motto is ‘Zonder handen, zonder tanden’.

Meer informatie »

Bekijk meer activiteiten in de Museumagenda van Huygens' Hofwijck »

Bron: Vlietnieuws