Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Zondagochtendconcerten in Huygens’ Hofwijck

Waan je weer helemaal in de Gouden Eeuw tijdens de zondagochtendconcerten op Hofwijck.

Huygens’ Hofwijck in Voorburg organiseert dit jaar weer een bijzondere reeks concerten. In de Pronkzaal van de zeventiende-eeuwse buitenplaats van Constantijn Huygens beleef je muziekstukken in een unieke omgeving. Zondag 10 november start de reeks met een concert van de Van Swieten Society. Elke tweede zondag van de maand zal er een concert plaatsvinden, zo ook op zondag 8 december 2019, 12 januari, 9 februari  en 8 maart 2020.

Lees meer...

Kinderen maken kennis met Keyboard bij TRIAS

Trias, centrum voor de kunsten, organiseert in samenwerking met Sport en Welzijn (SenW) de Wijkmuziekschool Voorburg. Door het succes van deze school in Leidschendam loopt dit concept nu ook in Voorburg en leren de kinderen onder andere een keyboard bespelen.

Lees meer...

Lions Vredesposterwedstrijd

Kom kijken, kom stemmen! De mooiste Vredesposters die zijn getekend in de groepen 8, zijn vanaf 19 oktober te bewonderen in de Bibliotheek aan de Vliet in Voorburg. Tot 1 november kunnen alle bezoekers van de Bieb stemmen op hun favoriete poster. De Vredesposter met de meeste stemmen wint de Publieksprijs.

Lees meer...

Eerste Vliet-Awards volgend jaar uitgereikt

De gemeente Leidschendam-Voorburg gaat nieuwe prijzen uitreiken: de Vliet-Awards.

In februari volgend jaar worden de Vlietawards voor het eerst uitgereikt.

Lees meer...

Hofwijck denkt al aan kerststalletjes

Het lijkt allemaal nog ver weg, maar over een goede acht weken zitten we helemaal in de kerstsfeer. Dan komen er ook weer Kerststalletjes op Hofwijck

Lees meer...

Huygens Festival en Talentenloods zoeken Klassieke Jeugdensembles

Talentenloods zet in samenwerking met het Huygens Festival de klassieke muziek in de spotlight. Op donderdagavond 16 januari 2020 vindt er in Theater Ludens een speciale editie van het Talentenloods Open Podium plaats.

Lees meer...