Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Gratis proefles viool

Elke zaterdag- en zondagmiddag zijn er weer gratis proeflessen viool op de Laan van Leidschenveen Den Haag, dicht bij openbaar vervoer en winkelcentrum.

Wel van te voren bellen of mailen om zeker te zijn van een plaats.

Esther Papma

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06 34854191

Ballotage bij kunstenaarsvereniging ArtiBrak

ArtiBrak op zoek naar nieuw talent

Kunstenaars uit Voorburg en de regio, of zij die zich hierbij betrokken voelen, kunnen maandag 5 november 2018 deelnemen aan een nieuwe ballotage van kunstenaarsvereniging ArtiBrak in Voorburg.

Lees meer...

Theateruitjes met busvervoer: inschrijven vóór 26 oktober

Het Woej Cultuurmenu 55+ voor de maanden december 2018/januari 2019 is klaar.

Vier maal per jaar organiseert Woej voor inwoners van Leidschendam-Voorburg een tweemaandelijks leuk en afwisselend cultureel programma voor ouderen die graag naar het theater gaan. Ook voor de komende maanden is er een aantrekkelijk programma: dans,  musicals, shows (ook in kerstsfeer) en veel muziek.

Lees meer...

Vijf nieuwe kunstroutes

Fietsliefhebbers kunnen in de regio gaan genieten van vijf nieuwe ‘kunstfietsroutes’.

Ze zijn opgezet door kunsthistorica Wimmie Hofstra in samenwerking met het bestuur van het natuur- en recreatiegebied Duin, Horst en Weide. Dat is de strook land tussen de zee en Zoetermeer, van Den Haag tot aan Leiden.

Lees meer...

"JA MAAR, ik kan niet zingen"- workshop stemexpressie

Veel mensen zingen niet of alleen als anderen hen niet kunnen horen. "Jij kunt maar beter niet zingen," wordt er tegen ze gezegd of ze vinden zèlf dat ze vals zingen.

Dat is zo jammer want zingen maakt een stofje vrij in het lichaam wat energie geeft en dat geeft weer een fijn gevoel.

Vrijdag 12 oktober start opnieuw een serie stemexpressie begeleid door Carola Daum van 10.00 uur tot 11.30 uur in Casa Niraï te Voorburg.

Lees meer...

Burgemeester Tigelaar neemt Vlietboek in ontvangst

Tijdens de Vlietdagen werd het eerste exemplaar van het nieuwe Vlietboek aangeboden aan burgemeester Tigelaar.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de tuin van Huygens’ Hofwijck ontving hij het boek uit handen van Reinier van Gelooven, voorzitter van de Historische Vereniging Voorburg (HVV). Met 352 bladzijden en vele honderden illustraties is dit het ultieme boek over de Vliet. Als extraatje is het Leidschendam-Voorburgse deel van de befaamde kaart van de Vliet uit 1556, getekend door de landmeter Coenraet Oelensz., als uitklapper in het boek opgenomen. Deze tekening is tot 2 december te zien in Museum Swaensteyn.

Lees meer...