Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Tot 1 mei kandidaten nomineren voor cultuurprijs

Tijdens het festival A Walk in the Park dat in mei wordt gehouden, vindt de uitreiking plaats van de cultuurprijs van de gemeente Leidschendam-Voorburg. Dat gebeurt op zaterdag 25 mei tussen 15.00 en 17.00 uur in Park Vreugd en Rust.

Tot 1 mei kunnen kandidaten worden voorgedragen. 

Lees meer...

Nu al aanmelden voor het Cultureel Zomerfestival

Voor de twintigste maal wordt  op de laatste zaterdag van augustus het Cultureel Zomerfestival gehouden.

Op zaterdag 31 augustus betekent dat de start van een nieuw cultureel seizoen. Dat gebeurt met de traditionele markt op en rond winkelcentrum de Julianabaan in Voorburg. Er zijn weer tal van optredens en bijzondere uitingen.

Verder hoopt organisator Ab Smit dat alle culturele-, creatieve- en sportverenigingen meedoen aan de informatiemarkt: ,,Het zou leuk zijn, wanneer deze informatiemarkt het gehele Leidschendam-Voorburgse culturele, sportieve en creatieve leven zou bestrijken.”

Meedoen is niet duur, een kraam huren kost 25 euro voor de hele dag. 

Meer informatie en aanmelden (liefst voor 1 juni): www.cultureelzomerfestival.nl 

Bron: Voorburgs Dagblad

Bijzonder laatste Open Podium

Het laatste Open Podium voor de slotavond van de Talentenloods mag zonder meer van hoge kwaliteit worden genoemd.

De eerste  klas van het ‘s Gravendreefcollege trad op met dans én zang uit hun musical. De Theaterklas onder leiding van hun talentvolle docente Annabelle van der Laar was een veelkleurig slot. Assistent Presentator Michiel Bakker, die zich als zeiler richt op de Olympische Spelen 2024, vertelde het publiek dat de leerlingen veel zin hebben in de komende jaren op hun school. 

Lees meer...

Ontwerp een In de Wolken boekenlegger!

Al jarenlang krijg je bij aankoop van een boek bij Kinderboekwinkel In de Wolken een supermooie boekenlegger cadeau.

De tekeningen van al deze boekenleggers zijn gemaakt door bekende illustratoren.

Nu is het jouw beurt! Haal een wedstrijdformulier in de winkel en teken, kleur of plak jouw eigen ontwerp.

Downloaden kan ook, klik hier »

Als je wint, wordt jouw boekenlegger ook écht gemaakt.

Lever je ontwerp voor 15 mei a.s. in. Op zaterdag 15 juni maken we tijdens onze Jubileum Kinderjaarmarkt de winnaar(s) bekend.

Van vuur tot verstilling

Het Delta Piano Trio legde zijn ziel in het laatste concert van het derde seizoen van Veur Klassiek. Het ensemble had een programma samengesteld met composities van Ludwig van Beethoven, de Armeense componist Tigran Mansurian en Antonín Dvořák. 

Het fijnste van professionele musici is dat zij echt boven de muziek staan en hun spel een enorme muzikale en emotionele lading meegeven. Zoals in het 2e deel van Beethovens trio opus 70/1, daar brengt het Largo een sterke spanning en diepte.

Lees meer...

Pubquiz voor KiKa in Het Veur Theater

Medewerkster Wies van Het Veur Theater doet in november dit jaar mee aan de marathon van New York voor het goede doel! Wies gaat de marathon rennen voor het Kika Fonds. Kika is een Nederlandse stichting die geld inzamelt voor onderzoek naar kinderkanker.

Het Veur Theater helpt graag mee en organiseert met Wies voor het Kika Fonds een speciale Pubquiz. Schrijf je nu in en doe mee met de Kika Pubquiz in Het Veur theater! De gehele opbrengst aan entreegelden is voor KiKa! 

Lees meer...