Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Museumnacht Kids 2019 in Museum Swaensteyn (4-12 jr)

16 maart 2019
17:00 - 22:00

Museumnacht Kids: ‘s Avonds….. als het buiten donker is, gaan de deuren van de Haagse en Voorburgse musea speciaal open voor jonge culturele nachtbrakers. Zo ook de deuren van Museum Swaensteyn.

Op zaterdag 16 maart tussen 17.00 en 22.00 uur is er een speciaal programma vol toffe activiteiten in het thema ‘Fantasie’. Met één ticket kun je terecht op meer dan 20 plekken in Den Haag en Voorburg.

Museumnacht Kids is veel meer dan in het donker een bezoekje brengen aan het museum. Er is enorm veel leuks te zien en te doen, speciaal voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud. Maak je eigen kunstwerk, ga speurend op onderzoek uit, en waag een dansje tussen de schilderijen. Gebruik je fantasie en ontdek tijdens Museumnacht Kids!

Tickets zijn vanaf maandag 7 januari 2019 te koop!

Normale tickets €7,50 te koop via de website én aan de kassa van Museum Swaensteyn (op = op)

Museumnacht Kids in Museum Swaensteyn: Elfsteyn

Stap in de wereld van Elfsteyn en ontmoet de elfjes van Museum Swaensteyn. Rode, zwarte, roze en meer kleuren elfjes verwelkomen je in het museum.

Zij wijzen de weg naar de workshops, photobooth, spelletjes en meer, want er is tijdens de Museumnacht Kids een hoop te beleven! Maak je eigen elfenhuisje in de vorm van een paddenstoel of maak je eigen toverstaf. Laat je schminken en kleed je daarna om als elfje, eenhoorn of kabouter en ga op de foto in de photobooth.

Speur door de museumzalen naar de elfendeurtjes en luister naar de mooiste verhalen die worden voorgelezen door de Koningin der Elven. Het wordt een avond vol fantasie, met muziek, workshops, speurtochten en meer, kom jij ook langs?

Adres: Herenstraat 101
Plaats: Voorburg
Telefoon: 070 386 1673
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.