Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Roze Olifant maakt boek

26 september 2019
15:00

De Roze Olifant is een project in Voorburg dat zicht richt op buurtbewoners en mensen met een psychische kwetsbaarheid. Onder begeleiding van een kunstenares wordt er kunst gemaakt en tentoongesteld om zo het stigma op deze doelgroep te verkleinen.

Bij de grote opening van het project zijn er Roze Olifanten geschilderd die als reizende expositie door de gemeente gaan.

Samen met kunstenares Juliette Pastel zijn deelnemers nu creatief bezig met het maken van een boek waar ook een expositie over komt.  

Ben u benieuwd?
De boeken worden geëxposeerd op 26 september vanaf 15.00 uur bij het wijk- en dienstencentrum Woej de Groene Loper op de Van Royenstraat 1 in Voorburg. U bent van harte welkom om te komen kijken.

Meedoen?
Tijdens de volgende workshop op 7, 14, 21 en 28 november wordt er gewerkt met hout. De workshop duurt van 13.00 uur tot 15.30. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar en deelname is gratis.
Locatie: Wijkgebouw van SenW op de Fransstraat 16 in Voorburg.
Aanmelden kan bij Hes van der Voort van Fonteynenburg, e-mail: h.vandervoort@fonteynenburg.nl, telefoon: 06-868 747 24 / 085-485 69 00.

Het project de Roze Olifant is een samenwerking van Woej, SenW, GGZ Rivierduinen en Fonteynenburg. Vlietwensen heeft het project financieel mogelijk gemaakt.

 

Adres: Van Royenstraat 2
Plaats: Voorburg