Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Eric Borrias: Bremer stadsmuzikanten

17 maart 2019
14:00
Het bekende sprookje van de gebroeders Grimm, maar dan een beetje anders. De koning wil geen koning meer zijn! Het wordt tijd dat zijn zoon, prins Pietertje de 1e de kroon over neemt.
 
En die wil wat graag! Er wordt een wedstrijd gehouden: wie schrijft het mooiste lied voor de nieuwe koning! Iedereen mag mee doen! De oude koning wijst de winnaar aan! Iedereen?, denkt de boer, maar dan mag ik ook mee doen! En ik ook!, denkt de oude ezel van de boer. Iedereen is iedereen! Hij begint direct te zingen. Ihhaa, Ihhaa! De ezel balkt zo veel en zo lang dat de boer er gek van wordt en het dier van het erf afzet! En zo gaat de ezel op pad naar Bremen,naar het paleis. Om zijn lied te zingen. Maar voor het zover is , ontmoet hij nog een paar vreemde reisgenoten, krijgt hij het aan de stok met een roversbende en vindt hij iets waar de koning erg blij mee.

Eric Borrias is niet voor niets een van de meest gevraagde vertellers van ons land. Al 20 jaar een rete-goeie verteller. Met zijn brede repertoire en groot talent weet Eric Borrias al jaren jong en oud aan zich te binden. Zijn boekbewerkingen en unieke speelstijl worden geroemd. Eric zet het verhaal naar zijn hand, en neemt een uur lang iedereen mee op avontuur zonder boek. “Een rete-goeie verteller”, noemde iemand hem eens. En zo is het.

KAARTJES (inclusief limonade voor de kids na afloop van de voorstelling)

  • Familieticket 4 pers. € 8,00 p.p.
  • Familieticket 3 pers. € 8,00 p.p.
  • Normaal € 9,50 p.p.

Meer informatie en kaarten bestellen »

Adres: Burg. Feithplein 95
Plaats: Voorburg
Telefoon: 070 3871168 (kassa)
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.