Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Eke Simons en Sonja Volten

8 januari 2019
12:30

Brexit programma Parting is such sweet sorrow; sopraan Sonja Volten en pianiste Eke Simons

Met de aankomende Brexit leek het ons gepast een programma te maken waarin de muzikale rijkdom van Europa gevierd wordt. In de eerste helft betonen we daarbij de Engelse kant, de tweede helft de kant van ‘het continent’. Zo hoort met zelfs in een volledig Engelse helft, wat een wederzijdse invloed er al eeuwen bestaat. Daarna nemen we u aan de hand van een paar grote componisten mee langs verscheidene landen op het continent. Met een weemoedige ondertoon, want het afscheid nemen valt ons zwaar.

Met muziek van o.a.: Mozart, Schubert, Elgar, Williams, Debussy en Sibelius

Sopraan Sonja Volten en pianiste Eke Simons zijn musici die in heel Europa werkzaam zijn. Zo geven zij dit seizoen recitals in o.a. Italië, Engeland, Duitsland en Cyprus. Sonja was onlangs te horen in de opera Hamlet van Opera2Day en Eke speelde op festivals waaronder November Music en Wonderfeel.

KAARTJES (inclusief koffie of thee voorafgaande aan de voorstelling)

  • Eenheidsprijs € 8,00

De ‘lunch’ in lunchconcerten.
De lunchconcerten zijn meestal rond 13.15 uur afgelopen. Tijd voor de lunch. Zoals gewoonlijk kunt u bij ons een heerlijk broodje kopen voor een klein prijsje. Zodat u na afloop van het concert kunt nagenieten van een heerlijke lunch, een kopje koffie en/of een glaasje wijn. Om zo gezellig nog even na te praten. Bent u alleen gekomen? Neem dan plaats aan onze aanschuiftafel. Gezellig met elkaar nog even napraten.

Meer informatie en kaartverkoop »

Adres: Burg. Feithplein 95
Plaats: Voorburg
Telefoon: 070 3871168 (kassa)
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.