Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Winterfair op Dorrepaal

14 december 2018
16:00 - 20:00

Buitengoed Dorrepaal organiseert op vrijdag 14 december een winterfair!

Komt u ook naar onze winterfair: deze vindt plaats op vrijdag 14 december 2016 van 16:00 uur tot 20:00 uur op Buitengoed Dorrepaal.
U vindt ons aan de Westvlietweg 115 in Leidschendam-Voorburg.

Het wordt dit jaar een gezellige en muzikale winterfair! U kunt er uiteraard terecht voor een mooie kerstboom, een kerststukje en planten voor binnen en buiten. Ook wordt er voor de Villa een horecapleintje ingericht waar u kunt genieten van lekkere, biologische hapjes en de heerlijke oliebollen van Bakker Vlinder! In en rond de tuinwinkel vindt u leuke kramen met verschillende producten en cadeau-ideeën. Ook zijn daar weer leuke activiteiten voor kinderen, zoals kerststukjes maken, marshmallows bakken en verschillende workshops voor jong en oud. Daarnaast zullen er optredens van twee koren plaatsvinden, lopen er echte winterprinsessen rond, speelt er een orgeltje .. en misschien komt u wel de kerstman tegen!

Alles wordt natuurlijk weer verzorgd met en door de meewerkers van Buitengoed Dorrepaal: U bent van harte welkom!

Meer informatie over Middin en Buitengoed Dorrepaal:

Midden in de wijk, midden in de samenleving. Omringd door de mensen die jij belangrijk vindt. Dat is waar Middin voor staat. Wij willen dat iedereen mee kan doen. Ongeacht beperking of leeftijd. Bij ons kies je zelf hoe je wilt leven. En kun je de dingen doen die bij je passen. Waar nodig helpen wij je.
Want samen durven en doen is samen leven.

Buitengoed Dorrepaal is onderdeel van Middin. Hier werken mensen met een verstandelijke beperking. Onder begeleiding krijgen zij de mogelijkheid om hun vaardigheden in de praktijk te brengen en hun talenten verder te ontwikkelen.

Kijk ook op onze vernieuwde website! www.buitengoeddorrepaal.nl en www.middin.nl

We zijn ook te volgen via facebook : https://www.facebook.com/BuitengoedDorrepaal

Adres: Westvlietweg 115
Plaats: Leidschendam-Voorburg