Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

'C'est la vie' in het Filmhuis (Rwk)

18 december 2018
14:00 - 16:15

Komedie van het Franse regisseursduo Olivier Nakache en Eric Toledano, die eerder succes hadden met 'Samba' en 'Intouchables'.

De hoofdrol is voor topacteur Jean-Pierre Bacri (Cherchez Hortense). Zestiger Max runt al jaren een cateringbedrijf en regelt deze keer het huwelijksfeest van Pierre en Helena, die trouwen in een prachtig 17e-eeuws kasteel: de fotograaf, de muzikanten, de bloemen en een heel team van bedienden, koks en afwassers. Als er door een aantal tegenslagen chaos dreigt te ontstaan, moeten Max en zijn team alles in het werk stellen om het feest te laten slagen.

Prijs per kaartje: € 6,00 (leden) / € 7,50 (niet-leden)

Meer informatie en kaartverkoop »

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt. Dit kan niet met contant geld, alleen met pin of een tegoed op uw bibliotheekpas.

Extra voordeel: Koop in één keer drie kaarten voor verschillende films in het Filmhuis voor € 15,00. Dit aanbod geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balies in de bibliotheek.

Adres: Generaal Eisenhowerplein 101
Plaats: Rijswijk
Telefoon: 070-2400250
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.