Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Elke Vierveijzer: Zonder genade

8 december 2018
20:30

Het leven deelt rake klappen uit. Als je even niet oplet, spuugt ze je vol in het gezicht.

Elke Vierveijzer, finalist van het Amsterdams Kleinkunstfestival 2015 en in 2014 afgestudeerd aan de Koningstheateracademie, spuugt terug. Ze debuteert met Zonder Genade, een programma waarin ze een ongekende combinatie toont van Nederlandse kleinkunst/cabaretteksten en volle muzikaliteit.  Dat resulteert in adembenemende liederen die altijd wel ergens schuren, of juist onverwacht troostend zijn.

....., haar liedjes bevatten prachtige, haast literaire teksten. Blauwdruk, waarin ze zingt over een beknellend gezinsleven en het zichzelf losweken van haar ouders, is waarschijnlijk het mooiste wat het Amsterdams Kleinkunst Festival dit jaar te bieden had.

Het Parool
Elke neemt in ‘Zonder Genade’ alles onder de loep dat de wereld en het leven ons voorschotelt. Zonder terug te deinzen. Waar doet het zeer? En waarom? En als we allemaal wel eens huilen, waarom doen we dat dan allemaal alleen? Soms snoeihard maar met de stem van een engel legt ze de vinger op een ieders zere plek. Eerlijk, onbedaarlijk grappig en pijnlijk raak op plekken die vaak genoeg onaangeroerd blijven, maar niet bij Elke in de zaal.

KAARTJES (inclusief pauzedrankje)

  • € 17,00 (Normaal)
  • € 15,50 (Kortingspas) 
  • € 14,00 (Cultuurkaart)

Nota bene: Omdat het de tijd van cadeautjes is doet Theater Ludens voor deze voorstelling een Sinterklaas-actie. Een kaart kost normaal € 17,00. Nu krijgt u twee kaarten voor € 17,00. Weet u niet wat te kopen als Sint cadeau, koop dan kaarten voor deze voorstelling. Gegarandeerd twee keer succes. Eénmaal met het geven en de tweede keer in Theater Ludens bij de voorstelling. Bij dit kaartje krijgt men ook een gratis drankje (in de pauze of na afloop).

Meer informatie en kaartverkoop »

Adres: Burg. Feithplein 95
Plaats: Voorburg
Telefoon: 070 3871168 (kassa)
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.