Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Lunchconcert: Silvan de Smit en Jason Daskalakis

27 november 2018
12:30

Het ambitieuze klassieke gitaarduo bestaande uit Silvan de Smit en Iasonas Daskalakis heeft een passie voor optreden. Dit is tevens waarom zij ook met veel plezier uitkijken naar het concert in Theater Ludens op 27 november 2018.

De twee gitaristen hebben van jongs af aan een obsessie met het instrument. Zo nieuwsgierig als vroeger zijn zij nog steeds. Deze gedeelde passie bracht al snel een sterke muzikale connectie in het duo-spel. Gitaarmuziek is een brede term. Zelfs bij klassiek gitaar is de keus aan genres zeer divers. Hier dus de gelegenheid om mooi inzicht te geven in de verschillende mogelijkheden van het instrument. Het duo zal in dit concert Zuid-Amerikaanse muziek uitvoeren naast werken van D. Scarlatti en eigen composities van Iasonas.

KAARTJES (inclusief koffie of thee voorafgaande aan de voorstelling)

  • Eenheidsprijs € 8,00

De ‘lunch’ in lunchconcerten.
De lunchconcerten zijn meestal rond 13.15 uur afgelopen. Tijd voor de lunch. Zoals gewoonlijk kunt u bij ons een heerlijk broodje kopen voor een klein prijsje. Zodat u na afloop van het concert kunt nagenieten van een heerlijke lunch, een kopje koffie en/of een glaasje wijn. Om zo gezellig nog even na te praten. Bent u alleen gekomen? Neem dan plaats aan onze aanschuiftafel. Gezellig met elkaar nog even napraten.

Meer informatie en kaartverkoop »

Adres: Burg. Feithplein 95
Plaats: Voorburg
Telefoon: 070 3871168 (kassa)
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.