Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

PJPJ-concert met Wim Bronnenberg, gitaar en Vincent Koning, gitaar

20 Oktober 2018
20:00

Wim Bronnenberg werd opgeleid als jazzgitarist in Den Haag door Peter Nieuwerf en Eef Albers. Hij heeft met diverse groepen in Europa, Nieuw Zeeland, Canada, Arabië en Afrika gespeeld.

Hij heeft opgetreden met Hot O’Brien, Jim Mc Neely, Pat Metheny, de Strijkers van het Koninklijk Concertgebouw Orkest en een heleboel fantastische Nederlandse jazzmusici.

Als jazzgitaardocent is Wim sinds 1998 verbonden aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Ook gaf hij lessen en workshops in Burkina Faso, Zwitserland, Duitsland, Italië, Syrië en België.

Vincent Koning studeerde in 1997 cum laude af aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en een jaar later aan het Hilversums Conservatorium. Vincent speelt veel in binnen en buitenland en trad naast heel Europa  meerdere keren op in de USA, Japan, Singapore, Indonesië, Korea, Siberië en de Baltische Staten.

Hij deelde het podium met namen als: Benny Bailey, Teddy Edwards, John Hicks, Tal Farlow, David Murray, Barry Harris, Vincent Herring,  Joe Cohn, Piet Noordijk, Harry Verbeke, Cees Slinger, Victor Kaihatu, Jarmo Hoogendijk e.v.a.

Naast zijn werk als freelance gitarist, speelt Vincent in het trio “the Ghost, the King and I” van pianist Rob van Bavel, waar hij al 6 albums mee opnam, waarvan de laatste, de cd “The Inventors” met de strijkers sectie van het Metropole Orkest.

Met welke jonge professionals Wim en Vincent optreden wordt binnenkort bekendgemaakt »

Het concert vindt plaats in Cultureel Centrum Voorschoten, Prinses Marijkelaan 4, Voorschoten.
Aanvang 20.00 uur.
Entree is € 7,00 per persoon en voor donateurs, sponsors en kinderen tot 18 jaar gratis.
Kaartverkoop aan de zaal.

PJPJ
Podium Jong Professionals Jazz Voorschoten (PJPJ) organiseert al meer dan 22 jaar van september tot en met mei maandelijks unieke jazzconcerten en sinds 2016 ook een jazzfestival met studenten en soms met docenten van het Koninklijk Conservatorium Den Haag.

Op de website van PJPJ (www.pjpj.nl/agenda) is het jaarprogramma 2018-2019 te vinden.
Of bekijk PJPJ-folder als pdf »
Opnieuw een gevarieerd programma met jazz-studenten (en docenten) van het Koninklijk Conservatorium Den Haag.  

Adres: Prinses Marijkelaan 4
Plaats: Voorschoten