Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Summer Talents Festival editie Leidschendam

22 juni 2018
15:30 - 17:30

Sport en Welzijn (SenW) Leidschendam-Voorburg luidt de zomer in met twee spetterende edities van het Summer Talents Festival.

Afelopen woensdag was het eerste Summer Talents Festival in Voorburg; vandaag strijkt het talentencircus vandaag neer op het pleintje bij de Dobbelaan bij SenW in Leidschendam. Het festival biedt kinderen van de Brede Scholen in Leidschendam-Voorburg een podium waarop zij hun talenten kunnen laten zien.  

Om de afsluiting van het schooljaar en de start van de zomer te vieren, organiseert Sport en Welzijn (SenW L-V) Summer Talents Festivals, waarbij bezoekers kennismaken met de jeugdige talenten van de Brede Scholen in Leidschendam-Voorburg. Daarnaast zijn er tal van leuke activiteiten te doen en is er de Grote Summer Talents Prijsvraag. Ouders, familieleden en buurtbewoners zijn van harte welkom om de kinderen toe te juichen. 

Brede School
In de Brede Scholen in Leidschendam-Voorburg volgen kinderen uit Bovenveen, Voorburg-Noord, De Heuvel, Prinsenhof en Leidschendam-Zuid naschoolse lessen op het gebied van sport en bewegen en kunst en cultuur. Tijdens de Summer Talents Festivals laten de leerlingen zien wat ze tijdens hun cursus geleerd hebben. 

Deze middag bruist het van de activiteiten bij SenW op de Dobbelaan. Berry Heesen, cultuurcoach bij SenW, vertelt: “We willen de 22e graag samen met ouders, kinderen, scholen, buurtbewoners, de Buurtkamer, Wereldkeukengasten en het jongerenwerk het schooljaar op feestelijke wijze afsluiten. Er zijn o.a. circus, cheerdance- en capoeira-optredens en een demonstratie longboarden. Met gratis workshops van onze partners in de Brede School, hapjes en drankjes van de Wereldkeuken, Oud-Hollandse spelletjes, sport en spel en een groot springkussen willen we er voor de wijk een leuk feestje van maken.”

Summer Talents Festival editie Leidschendam
Datum: vrijdag 22 juni 2018
Locatie: pleintje bij SenW, Dobbelaan 4, Leidschendam

Programma:

  • 15.30 uur Festivalopening door wethouder 
  • 15.40 uur Start optredens o.a. wijkcircus, longboarden en cheerdance, workshops, springkussen, sport & spelactiviteiten
  • 17:25 uur Bekendmaking winnaars Summer Talents Loterij
  • 17.30 uur Einde
 
Adres: Dobbelaan 4
Plaats: Leidschendam