Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Walking dinner tijdens Alzheimer Café

12 juni 2018
18:45

Het Alzheimer Café Leidschendam- Voorburg in Florence De Mantel aan de Klaverweide 54 te Voorburg sluit het seizoen feestelijk af met een walking dinner op dinsdag 12 juni om 18.45 uur (zaal open om 18.30 uur).

Cafévoorzitter, Conny van Dam geeft aan dat het belangrijk is om samen met de bezoekers ervaringen te delen en op een ontspannen en feestelijke wijze het seizoen af te sluiten. “We merken dat het voor zowel de bezoekers als de organisatie heel fijn is om met elkaar over bepaalde onderwerpen te praten.”

De traditionele invulling van het Alzheimer Café wordt daarom voor één keer omgegooid. De opstelling met een spreker en een vragenvuur maakt plaats voor een gezellig diner waarbij de organisatie op een ontspannen manier met de bezoekers in gesprek gaat. Veel van de bezoekers zijn ‘vaste’ bezoekers. “We merken dat onze bezoekers het gevoel hebben dat ze niet alleen staan en ze komen vaak terug omdat ze gehoord en gezien worden,” vertelt Conny. Het delen van ervaringen sterkt de bezoekers in die gedachte.

Om deze editie een feestelijk tintje te geven worden de bezoekers getrakteerd op een walking dinner. “Bij het walking dinner worden kleine gerechtjes uitgeserveerd en heeft niemand een vaste plek,” legt Conny uit. Op die manier blijft er voor de bezoekers de mogelijkheid om rond te lopen.

Voor deelname aan het diner worden geen kosten gerekend. Drankjes zijn voor eigen rekening.

Er is plaats voor 50 personen.

Aanmelden is verplicht en kan per mail via cvdam@wzh.nl of via 0622442139.

Het Alzheimer Café Leidschendam-Voorburg is een samenwerkingsproject van Alzheimer Nederland - regioafdeling Haaglanden, Florence, Welzijn Oud en Jong (Woej) en WoonZorgcentra Haaglanden (WZH).

Bereikbaar
Woonzorgcentrum De Mantel is bereikbaar met: tram 6, tram 4 en metro E.
De Mantel beschikt over ruime parkeergelegenheid.
Wie geen eigen vervoersmogelijkheden heeft, kan één dag van tevoren (tussen 9.00 - 11.00 uur) de Vervoersdienst van de Woej bellen op tel (070) 3175626.

Vragen over het Alzheimer Café? Bel dan met 070 7543777.

Bron: Het Krantje Online
Adres: Klaverweide 54
Plaats: Voorburg