Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Dag van het Kasteel op Buitengoed Dorrepaal

21 Mei 2018
10:00 - 16:00

Op 21 mei wordt op Buitengoed Dorrepaal de Dag van het Kasteel gevierd. Op deze dag is er van alles te beleven op het terrein.

Er zijn verschillende voorstellingen, workshops en een leuke zomermarkt met allerlei zelfgemaakte producten. Daarnaast kunt u in onze theetuin weer genieten van diverse hapjes en drankjes.

Dus kom en geniet mee van:

  • Kabouter Pom piedom (45 min. om 10.15, 12.00 en 13.00 uur)
  • Voorstelling tijdmachine (60 min. om 11.00, 12.45 en 14.45 uur)
  • Zomerfair
  • Schaapsscheerder
  • Workshops voor kinderen
  • Rondwandelingen
  • Catering

Bijzonder dit jaar zijn de verhalen van de tijdmachine en de start van onze Crowdfundingsactie.

Voor alle kinderen die ons terrein bezoeken willen we dit jaar een natuurspeeltuin bouwen. De totale kosten hiervan zijn geschat op € 20.000. Hiervan willen we een gedeelte opbrengen door middel van een crowdfundingsactie. De crowdfunding start op 21 mei en loopt tot 21 juli. In deze twee maanden willen we samen met mensen uit de buurt en andere betrokkenen leuke activiteiten organiseren die kunnen bijdragen aan de realisatie van de speeltuin. Bijdragen kunnen liggen op het gebied van sponsoring van materialen, helpen bij de bouw, ondersteunen met kennis en netwerk en financiële ondersteuning. Op 21 mei zullen we de actie openen met een feestelijke activiteit. We hopen dat veel mensen hierbij aanwezig zullen zijn. Samen kunnen we meer bereiken!

Buitengoed Dorrepaal is een leer- werkcentrum voor mensen met een verstandelijke beperking. Daarnaast hebben we een prachtig terrein dat geopend is voor het publiek. Het is een geweldige ondernemende plek waar van alles te beleven is, van een ontspannen wandeling rond de vijver, spelen in de speeltuin, een aardigheidje kopen in de winkel, je eigen bos bloemen oogsten, een high tea in de theetuin, knuffelen met konijnen of in stijl vergaderen en lunchen in onze statige Villa aan de Vliet. Dorrepaal is een bezoekje waard!

Bijzonderheden
Parkeren kan beperkt in de omgeving, niet bij Dorrepaal zelf.


Meer informatie over Middin en Buitengoed Dorrepaal:

Midden in de wijk, midden in de samenleving. Omringd door de mensen die jij belangrijk vindt. Dat is waar Middin voor staat. Wij willen dat iedereen mee kan doen. Ongeacht beperking of leeftijd. Bij ons kies je zelf hoe je wilt leven. En kun je de dingen doen die bij je passen. Waar nodig helpen wij je.
Want samen durven en doen is samen leven.

Buitengoed Dorrepaal is onderdeel van Middin. Hier werken mensen met een verstandelijke beperking. Onder begeleiding krijgen zij de mogelijkheid om hun vaardigheden in de praktijk te brengen en hun talenten verder te ontwikkelen.

Kijk ook op onze vernieuwde website! www.buitengoeddorrepaal.nl en www.middin.nl

We zijn ook te volgen via facebook : https://www.facebook.com/BuitengoedDorrepaal

Adres: Westvlietweg 115
Plaats: Leidschendam-Voorburg