Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Expositie 'In de tuin'

19 Mei 2018 - 16 juni 2018

… een bloemenzee, vogeltjes in een nestkastje, bessen, een appelboom, … in de tuin!

Voor sommigen een rustpunt, voor anderen altijd de strijd tegen het onkruid, een klein paradijsje, een ommuurde ruimte, groen om je heen, een buiten; een fijne tuin is voor veel mensen van grote waarde.

De Kunstuitleen Voorburg vroeg de kunstenaars Maartje van den Noort, Eline Vergunst, Edith Snoek, Nathalie IJzerman en Ron IJzerman om kunstwerken te maken geïnspireerd op het thema “in de tuin”. Het resultaat is een prachtige mix van kunstwerken in uiteenlopende disciplines; een muurschildering, fotografie, schetsachtige tekeningen, schilderijen en beeldhouwwerken. 
Haal de tuin in je huis of zet een beeld in de tuin.

Feestelijke opening
Op zaterdag 19 mei opent de expositie met tal van leuke activiteiten. ‘Meet the makers’ tijdens een picknick in de tuin. Maartje van den Noort maakt ’s middags een muurschildering en ze geeft hoogstpersoonlijk een workshop “veldbloemen tekenen” !

Workshop
Ben je ook zo gek op de tekeningen die Maartje van den Noort maakt en zou je het zelf ook wel eens willen proberen? Geef je dan snel op voor de workshop die zij geeft op 19 mei. Aanmelden en betalen kan hier ».
Wees er snel bij want er is maar beperkt plek!

Expositie 'In de tuin' is van 19 mei t/m 16 juni 2018 te bezichtigen op dinsdag t/m zaterdag tussen 10.00 en 17.00

 

Adres: Herenstraat 92
Plaats: Voorburg