Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Masterclass Presenteren

17 Mei 2018 - 31 Mei 2018
14:00 - 16:00
Leer de fijne kneepjes van het presentatievak met Gergor Bak
 
In drie bijeenkomsten leren presenteren om vervolgens als vrijwillige presentator aan de slag te gaan. Dat is de opzet van de Masterclass Presenteren die op 17 mei aanstaande van start gaat in theater Ludens in Voorburg. Florence organiseert jaarlijks diverse leuke evenementen voor haar (wijk)bewoners in de woonzorglocaties. Om de beleving van deze muziek-, zang- en dansoptredens naar een hoger niveau te tillen is de presentatie van minstens zo groot belang als dat van het optreden zelf. 

Gregor Bak verzorgt masterclass

Presentator en musicoloog Gregor Bak verzorgt de masterclass voor Florence. ‘Het worden leerzame bijeenkomsten waar de fijne kneepjes van het presentatievak wordt geleerd’, aldus Gregor. ‘De deelnemers van de Masterclass Presenteren worden klaargestoomd om als vrijwilliger goed en vakkundig te gaan presenteren bij activiteiten binnen en buiten de woonzorglocaties van Florence. Er is grote vraag naar dit soort middagen of avonden. Niet voor niets worden deze optredens altijd zeer druk bezocht.’

Masterclass Presenteren: elke donderdag

De Florence Masterclass Presenteren begint op donderdag 17 mei en vindt daarna plaats op 24 en 31 mei. De bijeenkomsten zijn van 14.00 tot 16.00 uur en worden gehouden in Theater Ludens in Voorburg. Deelname bedraagt € 7,50 per keer. Aanmelden kan via liever-actief@florence.nl of via 070 – 41 31 000. 

Actiever leven

De Florence Masterclass Presenteren maakt onderdeel uit van het activiteitenprogramma Actief van Florence dat specifiek is gericht op 60-plussers. Florence biedt hen bewust activiteiten aan, omdat een actiever leven bijdraagt aan een gezondere maatschappij. Bewezen internationaal onderzoek wijst uit dat een goed sociaal netwerk en het deelnemen aan activiteiten (fysiek en mentaal) een positief effect hebben op de gezondheid en het welbevinden.

Meer informatie »

Afbeelding afkomstig van Pixabay
Adres: Burg. Feithplein 95
Plaats: Voorburg