Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

PJPJ: Piet Wezepoel Jazzfestival

26 Mei 2018
17:00 - 23:45

Top jazz bij PJPJ Jazz Festival op zaterdag 26 mei 2018 in Cultureel Centrum Voorschoten

Voor de 3e keer organiseert PJPJ op zaterdag 26 mei 2018 in het Cultureel Centrum Voorschoten een laagdrempelig jazzfestival in een sfeervolle omgeving met hoogwaardige live jazzmuziek ! Het festival wordt gehouden ter ere van de in 2015 overleden Piet Wezepoel, oprichter van PJPJ.

In de geest van PJPJ een jazzfestival voor en door jong en oud. Zo zijn er naast optredens van jong jazztalent en jonge jazzprofessionals ook optredens van gerenommeerde jazzmusici. Een groot aantal van hen traden al eerder bij PJPJ op toen zij nog student waren. De entree is laag en voor kinderen tot 18 jaar gratis.

Erg blij en trots is PJPJ dat zij kunnen bekendmaken dat de volgende jazzmusici optreden: Hoofdact: Trompettist Ruud Breuls (o.a. Metropole Orkest) en saxofonist Simon Rigter (diverse bekende jazzorkesten en docent Conservatorium van Amsterdam en Codarts Rotterdam), samen in een kwintet met pianist Karel Boehlee, bassist Jos Machtel en drummer Marcel Serierse. Voorafgaand aan de hoofdact treedt op het Anka Koziel Quartet (zangdocente op het Koninklijk Conservatorium Den Haag) met Rembrandt Frerichs op de piano.

Verder optredens van jonge jazzprofessionals, zoals het Katja HyunJung Ji Trio, Luka van de Pol Quartet met Olivier van Niekerk op gitaar, Mose Franssen met Banda Madê en jong talent van School van Jong Talent van het Conservatorium Den Haag.

Plaats en tijd
Het jazzfestival vindt plaats op zaterdag 26 mei 2018 in de Grote en Kleine zaal van het Cultureel Centrum Voorschoten, Prinses Marijkelaan 4, Voorschoten.
Aanvang 17.00 uur.
Einde: 23.45 uur

Entreeprijs

  • De entreeprijs is, mede dankzij onze sponsors, laag: € 10,00.
    Een mooie gelegenheid voor u, uw familie en vrienden, zakenrelaties in Voorschoten te genieten van echte jazzmuziek van hoge kwaliteit.
  • Voor donateurs en studenten: € 5,00.
  • Kinderen tot 18 jaar hebben gratis entree.

Het Cultureel Centrum Voorschoten is gemakkelijk te bereiken per openbaar vervoer en auto. Parkeren is gratis.

Meer info over de optredende musici en kaartverkoop is te vinden op de website van PJPJ, www.pjpj.nl

De stichting Podium Jong Professionals Jazz (PJPJ) organiseert sinds 1994 jazzconcerten met studenten van de jazzafdeling van het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Doel is om de studenten in de gelegenheid te stellen om presentatie- en podiumervaring op te doen in het verlengde van hun studie tot uitvoerend musicus. Met de concerten wil PJPJ tevens op een laagdrempelige manier hoogwaardige live jazzmuziek promoten en een bijdrage leveren aan het culturele leven in Voorschoten. Speekt u dit aan en wilt u donateur worden? Neem dan contact op met secretaris van PJPJ, telefoonnummer 06 54 37 47 88 of meld u aan op de contactpagina van de website van PJPJ, www.pjpj.nl 

Adres: Prinses Marijkelaan 4
Plaats: Voorschoten