Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Golnar & Mahan: Hedendaagse Stem uit Iran

30 Mei 2018
20:00

Golnar Shahyar en Mahan Mirarab zijn twee muzikale onafscheidelijke partners geworden sinds ze voor het eerst in Wenen in 2011 elkaar ontmoetten.

Beïnvloed door de Iraanse cultuur, het mengen van jazz zij aan zijn gespecialiseerd in oosterse folkelementen, verschillende maatsoorten, Afro-Cubaanse muziek, etc. Ze hebben een nieuwe manier van verhalen vertellen gecreëerd waarin de teksten, meestal in het Farsi, en de composities hand in hand gaan.

De stem van Golnar Shahyar, "een van de krachtigste geluiden die je ooit kunt horen", combineert de folksongs  met scatten en Tahrir. Mahan Mirarab met zijn dubbele nekgitaren hypnotiseert en maakt hele fraaie en bijzondere muziek.

Met hun composities en improvisaties creëert Golnar & Mahan zo'n krachtig en uniek geluid dat je zou kunnen beweren dat ze de paradigma's van wereldmuziek en jazz opnieuw definiëren. Om de grenzen nog verder te verleggen, komen kwamen ze samen met de Oostenrijkse power-house en veelzijdige percussionist, Amir Wahba. Multi-instrumentaal, meertalig en multicultureel, Golnar & Mahan is de definitie van een echte kosmopolitische band.

  • Golnar Shahyar: Zang, gitaar, piano
  • Mahan Mirarab: Gitaar en dubbele nek Gitaren
  • Amir Wahba: Percussie

Entree: € 15,- (Ooievaarspas: 50% korting)

Kaarten bestellen »

Georganiseerd door: Iotm

Meer informatie »

Adres: Burg. Feithplein 95
Plaats: Voorburg