Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Pieter Jouke & Ronald Snijders: De Staat van Verwarring

19 Mei 2018
20:30
De Staat van Verwarring is een anti-talkshow in het theater, met gastheren Pieter Jouke en Ronald Snijders. In een ver verleden was de gelijknamige late night show te zien bij de VPRO.
 
Nu dus ook in het theater met o.a. twee interessante interview-gasten uit de stad waar de voorstelling plaats vindt, ontregelende filmpjes, live chat-gesprekken met wildvreemden, een spek en bonen quiz, neologismen van de Alfabetweter en wat dies meer zij. Maar wat zei Dies meer? Helemaal niets! Ook goed.

Het enige wat u nu nog moet doen is kaartjes kopen, in het publiek gaan zitten en wachten tot het afgelopen is. Zo eenvoudig kan theaterbezoek dus OOK zijn!

Ronald Snijders is bekend van: RamBam, normalemensen.nl, Wat Als..., De slimste mens en van zijn woordenboek De Alfabetweter. Onlangs verscheen zijn nieuwe boek Kopdichtbundel'.
Snijders is momenteel ook in de theaters te zien met zijn voorstelling 'WELKE SHOW' .

Pieter Jouke kent u van: CQC Koppensnellers, Het Gesprek, Wat vindt Nederland, Z@ppdelict, Studio Snugger en De slimste mens. Jouke is ook de initiatiefnemer van de Carré CliniClowns Humormarathon. Daarnaast is hij een van de drie breinen achter Burorenkema.nl. , is één van de schrijvers van Zondag met Lubach. Jouke maakte ook deel uit van De Hyena's en ging eind februari 2017 - in De Kleine Komedie Amsterdam - in première met zijn 4 e solo-voorstelling 'Dingen die ik dacht'.

Jouke wordt door de pers vergeleken met Herman Finkers, Wim Helsen en Woody Allen.

KAARTJES (inclusief pauzedrankje)

  • Normaal+ € 19,00
  • Kortingpas+ € 17,50

Meer informatie en kaartverkoop »

Adres: Burg. Feithplein 95
Plaats: Voorburg
Telefoon: 070 3871168 (kassa)
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.