Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

'Strike a pose' in het Filmhuis (Rwk)

22 Mei 2018
14:00 - 15:45

Documentaire van journalist Reijer Zwaan en filmmaakster Ester Gould over de zeven jonge dansers die werkten in Madonna's spraakmakende 'Blond Ambition Tour' (1990) en ook een belangrijke rol speelden in de bijbehorende documentaire 'Truth or dare' (ook bekend als ‘In bed with Madonna’).

In de destijds zeer succesvolle documentaire zijn de dansers te zien als sterke, opgewekte en succesvolle homo's. Jaren later blijkt echter dat achter de sterke pose verdriet, geheimen en angst schuil gingen. Na 25 jaar zien we de dansers weer terug en vertellen ze hoe het er echt aan toeging tijdens de tournee. Een verhaal van de veerkracht van mensen die eindelijk zichzelf durven zijn.

Miriam Bryson, directeur van Welzijn Rijswijk, is de pauzespreker bij deze film. Welzijn Rijswijk lanceert dan een reeks 'Vrolijk Roze' bijeenkomsten voor 50plus LHBT'ers.

Prijs per kaartje: € 6,00 (leden) / € 7,50 (niet-leden)

Meer informatie en kaartverkoop »

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt. Dit kan niet met contant geld, alleen met pin of een tegoed op uw bibliotheekpas.

Extra voordeel: Koop in één keer drie kaarten voor verschillende films in het Filmhuis voor € 15,00. Dit aanbod geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balies in de bibliotheek.

Adres: Generaal Eisenhowerplein 101
Plaats: Rijswijk
Telefoon: 070-2400250
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.