Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Summer Talents Festival editie Voorburg

20 juni 2018
14:00 - 16:00

Sport en Welzijn (SenW) Leidschendam-Voorburg luidt de zomer in met twee spetterende edities van het Summer Talents Festival.

Op woensdag 20 juni is het feest in het Corbulopark in Voorburg. Twee dagen later strijkt het talentencircus neer op het pleintje bij de Dobbelaan bij SenW in Leidschendam. De festivals bieden kinderen van de Brede Scholen in Leidschendam-Voorburg een podium waarop zij hun talenten kunnen laten zien.  

Om de afsluiting van het schooljaar en de start van de zomer te vieren, organiseert Sport en Welzijn (SenW L-V) Summer Talents Festivals, waarbij bezoekers kennismaken met de jeugdige talenten van de Brede Scholen in Leidschendam-Voorburg. Daarnaast zijn er tal van leuke activiteiten te doen en is er de Grote Summer Talents Prijsvraag. Ouders, familieleden en buurtbewoners zijn van harte welkom om de kinderen toe te juichen. 

Brede School
In de Brede Scholen in Leidschendam-Voorburg volgen kinderen uit Bovenveen, Voorburg-Noord, De Heuvel, Prinsenhof en Leidschendam-Zuid naschoolse lessen op het gebied van sport en bewegen en kunst en cultuur. Tijdens de Summer Talents Festivals laten de leerlingen zien wat ze tijdens hun cursus geleerd hebben. Op de net geopende Playground in het Corbulopark in Voorburg zijn woensdag 20 juni naast onder meer spetterende zang, gitaar- en dansoptredens, ook diverse actieve dingen te doen, zoals voetballen, springkussen en interactieve spelletjes met de voetbalmuur (Sutu). Genieten van heerlijke hapjes kunnen bezoekers in de Wereldkeuken. In de Summer Talentsloterij wordt een Cultuurkaartworkshop naar keuze verloot. 

Gratis workshops
Twee dagen later, vrijdag 22 juni, is het Summer Talents Festival editie Leidschendam. Die middag bruist het van de activiteiten bij SenW op de Dobbelaan. Berry Heesen, cultuurcoach bij SenW, vertelt: “We willen de 22e graag samen met ouders, kinderen, scholen, buurtbewoners, de Buurtkamer, Wereldkeukengasten en het jongerenwerk het schooljaar op feestelijke wijze afsluiten. Er zijn o.a. circus, cheerdance- en capoeira-optredens en een demonstratie longboarden. Met gratis workshops van onze partners in de Brede School, hapjes en drankjes van de Wereldkeuken, Oud-Hollandse spelletjes, sport en spel en een groot springkussen willen we er voor de wijk een leuk feestje van maken.”

Summer Talents Festival editie Voorburg
Datum: woensdag 20 juni 2018
Locatie: Corbulopark, Voorburg (naast OBS De Parachute)

Programma

 • 14.00 uur Opening door wethouder
 • 14.10 uur Start optredens kinderen:
  * Streetdance
  * Circus
  * The Voice
  * Gitaar
  * Kunstproject
 • 15.45 uur Bekendmaking winnaars loting & prijsvraag
 • 16.00 uur Einde
Adres: Naast Van Lodesteijnstraat 6
Plaats: Voorburg